

![]() |
![]() |

![]() |
![]() |
![]() |

Kategorie
Cena
-
od
do
Sos do spaghetti bolognese

Gotowy sos instant z dodatkiem aromatycznych przypraw ziołowych. Umożliwia szybkie i proste przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni włoskiej, ze szczególnym uwzględnieniem spaghetti bolognese, czyli makaronu z dodatkiem pysznego sosu pomidorowego wzbogaconego duszonym mięsem.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos do spaghetti napoli

Gotowy sos instant z dodatkiem aromatycznych przypraw ziołowych. Umożliwia szybkie i proste przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni włoskiej, ze szczególnym uwzględnieniem spaghetti po neapolitańsku, czyli makaronu z dodatkiem pysznego, bezmięsnego sosu pomidorowego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos pomidorowy

Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania tradycyjnego sosu pomidorowego. Wyróżnia się łagodnym, pomidorowym aromatem i intensywnym smakiem dojrzałych pomidorów. Nie wymaga długotrwałego gotowania ani smażenia.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos sałatkowy Tysiąca Wysp

Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania sosu sałatkowego o tradycyjnym smaku 1000 Wysp. Wyróżnia się wyrazistym aromatem idealnie podkreślającym smak świeżych warzyw, sałatek i surówek oraz potraw wegetariańskich.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sosy pomidorowe instant to kompozycje smakowo-aromatyczne stworzone specjalnie z myślą o potrawach wegetariańskich i mięsnych wymagających użycia pomidorów lub przetworów z dodatkiem lub na bazie pomidorów. Świetnie sprawdzają się w zastępstwie przecierów, passat, tomatin czy łagodnych ketchupów, zastępują również pomidory konserwowe z puszki. Mogą być wykorzystane zarówno jako podstawa dań np. kuchni włoskiej jak spaghetti, pizza czy zupa neapolitańska, jak i kuchni meksykańskiej (np. do chili con carne) czy orientalnej. Doskonale dopełniają smak makaronu i ryżu, ale również klopsików czy pieczeni rzymskiej. Mogą być również wykorzystane jako podstawa do dań z warzyw strączkowych, np. fasolki po bretońsku.