Kategorie
Cena
-
od
do
Sos pieczeniowy ciemny
Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania sosu pieczeniowego o ciemnej barwie, charakterystycznego dla potraw na bazie ciemnego mięsa. Doskonale oddaje aromat naturalnego sosu wytrącanego podczas pieczenia lub smażenia wieprzowiny lub wołowiny.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos pieczeniowy drobiowy
Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania sosu pieczeniowego o smaku drobiowym. Doskonale oddaje aromat naturalnego sosu wytrącanego podczas pieczenia lub smażenia kurczaka lub indyka, nie wymaga długotrwałego gotowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos pieczeniowy jasny
Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania sosu pieczeniowego charakterystycznego dla potraw na bazie ciemnego mięsa. Doskonale oddaje aromat naturalnego sosu wytrącanego podczas pieczenia lub smażenia wieprzowiny lub wołowiny, złagodzonego dodatkiem kremowej śmietanki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sos z zielonym pieprzem
Produkt typu instant przeznaczony do błyskawicznego przygotowania sosu o smaku zielonego pieprzu. Wyróżnia się wyrazistym aromatem pikantnej przyprawy. Nie wymaga długotrwałego gotowania ani smażenia.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Sosy pieczeniowe instant to kompozycje smakowo-aromatyczne stworzone specjalnie z myślą o potrawach typowo mięsnych, na bazie mięs smażonych, duszonych, gotowanych i opiekanych na ruszcie. Wyśmienicie nadają się do wykorzystania zarówno z drobiem, jak i wieprzowiną i wołowiną oraz rybami. Sos biały to idealna propozycja wyjściowa dla dressingów do ryb i owoców morza, po dodaniu szczypty gałki muszkatołowej może być łatwo zamieniony w tradycyjny beszamel. Z kolei z dodatkiem gotowanych warzyw sprawdzi się jako składnik potrawki z królika. Sos drobiowy polecany jest do kurczaka, kaczki i gęsi oraz farszów, a sosy jasny i ciemny podkreślą smak potraw z czerwonego mięsa oraz baraniny i cielęciny. Po przygotowaniu sosy pieczeniowe instant świetnie sprawdzają się jako dodatek do zrazów, bitek, klopsów, rzymskich pieczeni, befsztyków i steków, jak również potraw typu pilow.